E-shop, servis a prodej náhradních dílů na prodejně nepřerušen. V případě ostatního sortimentu funguje prodejna pouze jako výdejní místo pro výdej objednávek. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
57x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jirka | 16.4.2021
Maximální spokojenost s obchodem
K Avatar autora Kachna | 16.4.2021
OK
P Avatar autora Peter | 16.4.2021
Velice spokojen. Nakupuji zde již několik let - příkladná komunikace a kvalitní produkty (je vidět, že kluci jsou sami motorkáři co ví, že nejsme tak bohatí, abychom si na mašiny mohli dovolit kupovat plečky).
P Avatar autora Petr | 16.4.2021
Velmi vstřícné jednání, určitě se sem vrátím.
J Avatar autora jenda | 14.4.2021
Super chlapi,nemit to daleko,zkusim i servis.Poradi,ochota.oleje,beru,jen tady.
LP Avatar autora Luděk Pakosta | 8.3.2021
Naprostá spokojenost jak s ochotou, zabalením, cenou, přístupem obchodu i dodací lhůtou, jednoznačně doporučuji všem "nám" motorkářům !!!!!
VH Avatar autora Vojtěch Horálek | 7.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání, příjemná komunikace. Doporučuji.
D Avatar autora David | 7.3.2021
Maximální spokojenost. Rychlé dodání a dobrá komunikace
H Avatar autora Honza | 7.3.2021
Spokojen o.k.
P Avatar autora Petr | 7.3.2021
Maximální spokojenost ????
O Avatar autora Ondřej | 7.3.2021
Naprostá spokojenost, vše super.
M Avatar autora Michal | 7.3.2021
Naprostá spokojenost :)
M Avatar autora Miloš | 7.3.2021
Spokojen, ok
L Avatar autora Libor | 7.3.2021
L Avatar autora Libor | 6.3.2021
Nutná věc na každou moto, která to nemá v základu. Dávám na každou moto, kterou si dotáhnu do baráku
G Avatar autora Gabriel | 6.3.2021
Super sluzby ludia sa vyznaju a vedia poradit spokojnost uplna mozem len doporucit dakujem
JP Avatar autora Jirka Plíhal | 6.3.2021
Naprostá spokojenost, vřele doporučuji. Velký výběr produktů, rychlost objednávky a ochota personálu. Mají i kvalitní moto servis ????????
PF Avatar autora Petr Florian | 6.3.2021
Vše super i poradí i s cenou vyjdou vstříc. Dodání přesně jak řeknou. Florián
MJ Avatar autora Martin Jakubec | 7.2.2021
vse parada
RM Avatar autora Radim Mazač | 7.2.2021
Rychlost, doporučuji.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.